Ferie billeder

5 tips til at få mest ud af dine feriebilleder

Vi elsker at klikke løs på vores mobiler og diverse kameraer. Når vi kommer hjem fra ferie, har vi ofte opsamlet en hulens masse billeder, men det er desværre meget sjældent, at vi faktisk ender med at kigge på dem igen eller overhovedet bruge dem til noget.

Læs med her og se hvordan du kan få mere ud af dine feriebilleder – og måske endda ende med at tjene penge på dem!

Lav en billedvæg

Langt de fleste af os har vores billeder i et digitalt format i disse dage. Men man mister nu et eller andet ved charmen, når man ikke længere har fysiske billeder ved hånden.

Det er ikke nødvendigt at have en hel stak fotoalbummer liggende henne under sofabordet. Og du behøver skam ikke engang at fremstille dem alle sammen. Prøv i stedet at kigge dine billeder igennem, når du kommer hjem fra ferie og se, hvilke nogle du godt kunne tænke dig at have i fysisk format.

Med disse billeder kan du dermed skabe en flot billedvæg ude i gangen eller inde i stuen. Med sådan en billedvæg vil du ofte få brugt dine billeder og vil kunne mindes den dejlige ferie, du var på. Men pas på – billederne drager, og før du ved af det sidder du og kigger efter sidste øjebliks rejser igen.

Op på køleskabet!

Køleskabet er et fast inventar af ethvert hjem og det er faktisk noget, som vi kigger på ret så ofte. Hvis du føler, at du aldrig rigtig får kigget på dine billeder, så kan du også passende klistre dem op på dit køleskab.

Vælg blot nogle få billeder fra din ferie og tilføj så flere efterhånden som du kommer afsted i de kommende år. Til sidst får du dig en pæn lille samling, som du kan nyde over morgenkaffen.

Del dem på de sociale medier

De sociale medier er som regel det sted, hvor vi elsker at dele vores feriebilleder med andre. Om det så er for at prale lidt eller blot for at opdatere andre mennesker om vores liv, så er de fleste af os blevet store tilhængere af sociale medier.

En anden god ting ved at dele billeder på sociale medier er, at man dermed har et lille online katalog af alle ens gode minder, som man altid kan gå tilbage og kigge igennem.

Lav en lille fotobog

Vi behøver ikke længere i dag at fremkalde alle vores billeder. Men hvis du savner følelsen af at sidde med nogle billeder i hænderne, så kan du altid skabe dig en lille fotobog.

På nettet er der mange nemme måder at få skabt sådan en på og man kan selv sætte den sammen digitalt, hvorefter firmaet man køber bogen igennem sender det ud til. Så nemt er det!

Prøv at sælge dem

Hvis man er lidt af en ørn til fotografi, så kan det faktisk også være, at du kan komme til at sælge dine billeder.

Langt de fleste, der har noget med online verdenen af gøre, har brug for forskellige slags billeder til at illustrere deres pointe, som de skriver om på deres hjemmeside eller deres blog. Prøv at undersøge denne mulighed, hvis du gerne vil tjene lidt på dine feriebilleder.